Wanneer jij met mentale training wilt starten dan vindt eerst een intakegesprek plaats. Samen bepalen we dan welke mentale vaardigheden jou het meest kunnen helpen als sporter. Na dit intakegesprek kun je zelf bepalen of je wilt starten met de mentale training of niet.

De mentale training bestaat gemiddeld uit ongeveer 8 tot 12 trainingen. Het exacte aantal trainingen is vaak afhankelijk van waar we precies mee aan de slag gaan. De mentale vaardigheden die je leert kun je gelijk in de praktijk gebruiken tijdens je eigen trainingen en wedstrijden. Voorbeelden van vaardigheden waar we mee aan de slag kunnen gaan vind je onder mentale training. Daarnaast worden er regelmatig observaties gedaan tijdens trajecten, en wordt er vaak gebruik gemaakt van diagnostiek.

Aan het einde van de mentale training zullen we samen het traject evalueren. Als er behoefte aan is kan je altijd terugkomen voor vervolg gesprekken. De mentale training vindt plaats in de praktijk in Utrecht, maar kan in overleg ook altijd plaatsvinden op locatie.

Wanneer je zelf een specifieke vraag hebt dan zal het traject daar altijd persoonlijk op afgestemd worden. Als je over het algemeen mentaal sterker wilt worden en je de basisvaardigheden wilt leren dan is één van de basispakketten misschien wel wat voor jou. Deze pakketten zijn er ook specifiek voor jonge sporters (vanaf 12 jaar).

Tijdens de mentale training sta jij centraal. Samen gaan we werken aan jouw ontwikkeling als sporter, zodat je het beste uit jezelf kunt halen.

 

Train jezelf mentaal sterk!

Maak nu een afspraak.